Страшний сон Володєньки: мережу розбурхала обіцянка США нових проблем для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшний сон Володєньки: мережу розбурхала обіцянка США нових проблем для Путіна

Страшний сон Володєньки: мережу розбурхала обіцянка США нових проблем для Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють  заяву американського сенатора-республіканця Ліндсі Грема про те, що в 2017 році США введуть нові санкції проти Росії і особисто проти президента РФ Володимира Путіна через втручання хакерів в вибори американського президента.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


"Я вважаю, єдина можливість змусити Росію змінитися - це щоб путінська економіка і сам Путін заплатили за дії Росії велику ціну. Тому можете очікувати, що на початку 2017 Конгрес, за підтримки обох партій, спробує прийняти нові санкції, які торкнуться банківського і енергетичного секторів , критично важливих складових російської економіки. Я сподіваюся, ми отримаємо позитивне голосування, а президент Дональд Трамп підпише закон", - сказав Грем.


Свою заяву сенатор зробив в рамках свого візиту в Україну разом з сенаторами Джоном Маккейном і Емі Клобучар.


Читайте також:  Американський друг України розповів про новий удар по Путіну



Ол Кравчук: Вован не особистість, а личина.


Ізраїль Вєтровський: Час збирати каміння.


Сергій Мікулов: На жаль - це два популіста .... базіки ...


«Поганий сон жахливого Володєньки. Простирадла доведеться випрати», - коментує новину в своєму Facebook російський журналіст Олександр Сотник.


Григорій Кольцов: Чого хотів, те й отримав ...





Як повідомляв ONLINE.UA,  американський сенатор від Республіканської партії США Джон Маккейн заявив про те, що в 2017 році українські території Донбасу будуть звільнені від окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?