Страшний теракт в Стамбулі: з'явилися нові фото і подробиці про жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшний теракт в Стамбулі: з'явилися нові фото і подробиці про жертви

Страшний теракт в Стамбулі: з'явилися нові фото і подробиці про жертви
Джерело:  Euronews

Число загиблих в результаті теракту, який стався 10 грудня о Стамбулі біля стадіону футбольного клубу "Бешикташ", зросло до 44 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Euronews.
За останніми даними, в результаті вибуху загинули 44 людини. Сотні людей зібралися біля стадіону стамбульського футбольного клубу "Бешикташ" Vodafone Arena, щоб вшанувати пам'ять загиблих.

Читайте також: В ибух біля стадіону в Стамбулі: з'явилися нові подробиці і відео моменту
Крім того, на сайті міністерства внутрішніх справ Туреччини говориться, що турецька поліція затримала 235 осіб за підозрою в причетності до діяльності Робочої партії Курдистану і радикального угруповання "Яструби свободи Курдистану", яка взяла на себе відповідальність за теракт.
Операція проводилася в 11 провінціях Туреччини, включаючи Анкару, Стамбул, Анкара, Ізмір, Адану, Мерсін. Затриманих звинувачують у пропаганді тероризму за допомогою соціальних мереж і діяльності по підтримці терористичних організацій.
Раніше в турецьких ЗМІ повідомляли про операції із затримання активістів прокурдської Партії демократії народів, яка пройшла в кількох турецьких провінціях після теракту в Стамбулі. 10 грудня було затримано 118 осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, угруповання "Соколи свободи Курдистану" взяло на себе відповідальність за теракт в турецькому Стамбулі, що 10 грудня забрав життя десятків людей.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?