Страшний теракт в столиці Сирії забрав десятки життів: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшний теракт в столиці Сирії забрав десятки життів: з'явилися відео

Страшний теракт в столиці Сирії забрав десятки життів: з'явилися відео
Джерело:  Аль-Маядін

У суботу, 11 березня, в сирійській столиці Дамаску терорист-смертник підірвав себе поблизу автобуса з паломниками, які прибули до шиїтських гробниць, в результаті чого загинули 45 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Аль-Маядін.
Теракт стався на кладовищі Баб-ес-Сагір. Повідомляється, що терористи змішалися з натовпом паломників-шиїтів і підірвали пояси з вибухівкою. На момент вибуху до кладовища якраз під'їжджали автобуси з паломниками з Іраку.
В результаті атаки загинули 45 осіб, серед них і кілька сирійських солдатів, які перебували на КПП на під'їздах до цвинтаря. Відзначається, що число поранених вже досягло 120 чоловік.
Читайте також: Стало відомо, хто стоїть за масштабним терактом в Кабулі
В даний момент МЗС Іраку сформував кризовий штаб з сирійською владою і з'ясовує імена загиблих і поранених паломників, а також вирішує питання повітряного транспортування убитих і постраждалих на батьківщину.
Зараз більшість поранених доставлені в столичний госпіталь "Аль-муджтахід". Відповідальність за теракт поки не взяло на себе жодне терористичне угруповання.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на весіллі в селі Хаджад, неподалік від іракського міста Тікріт, в результаті підриву терориста-смертника загинули щонайменше 30 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?