Страшний злочин підлітків в Дніпрі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Страшний злочин підлітків в Дніпрі: з'явилися нові подробиці

Страшний злочин підлітків в Дніпрі: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Бездомний, який вижив після жорстоких побоїв підлітками в Дніпрі, у важкому стані перебуває в лікарні.


Про це заявила керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області Анна Старчевська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


"Сьогодні ми були в лікарні, де перебуває ще одна людина, яка вижила. Він у важкому стані, не встає з ліжка", - зазначила Старчевська.


Читайте також: У Дніпрі відкрили стрілянину, є загиблий і поранені: з'явилися фото


Представник Нацполіціі пояснила, що одному з підозрюваних вже вибрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою: "Вже відкрито кримінальне провадження, за вказаний злочин хлопцям може загрожувати довічне позбавлення волі. Тільки дівчина не є суб'єктом вказаного злочину, проте їй все одно буде вручено письмове повідомлення про підозру і до неї, можливо, будуть застосовані примусові заходи виховного порядку", - сказала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Дніпрі двоє підлітків, випивши з 20-річним безробітним пляшку коньяку, жорстоко побили двох бездомних, сплячих на трубах теплотраси. Через побої один бездомний помер, ще один отримав серйозні пошкодження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?