Стрілянина бізнесмена по бандитах у Молдові розбурхала мережу: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Стрілянина бізнесмена по бандитах у Молдові розбурхала мережу: з'явилися фото і відео

Стрілянина бізнесмена по бандитах у Молдові розбурхала мережу: з'явилися фото і відео
Джерело:  Супутник

17 лютого в селищі Ставчени недалеко від Кишинева 13 осіб напали на автосервіс, через що його власник відкрив стрілянину і вбив одну людину, ще трьох поранив.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Супутник".
Читайте також: У Москві відкрили стрілянину, є загиблий: опубліковані відео
13 чоловіків приїхали до автосервісу на чотирьох автомобілях. На момент нападу в приміщенні перебувало шість співробітників, включаючи власників. "Вони напали на співробітників підприємства і пошкодили товари. Господар забарикадувався на другому поверсі і викликав поліцію", - підкреслив прокурор Кишинева Ігор Попа.
Незважаючи на те, що були викликані правоохоронці, нападники били співробітників і влаштовували розгром. Після того, як господар автосервісу зробив сім пострілів у бік нападників, вони почали тікати і поїхали на тих же автомобілях, на яких і приїхали.
В результаті інциденту загинув 35-річний чоловік. За фактом інциденту порушили кримінальні справи за статтями про вбивство і хуліганство. Господар співпрацює зі слідством, а його пістолет CZ був вилучений і відправлений на експертизу, правоохоронці з'ясовують, чи була стрілянина самообороною.
"Виявлено труп одного з нападників. Спочатку ще двоє людей звернулися до лікарні швидкої допомоги з вогнепальними пораненнями. Пізніше туди доставили ще одного з потерпілих. У них поранення в стегно, ногу і руку.
Загиблий чоловік був у розшуку. У нього було більше 10 судимостей", - зазначив Попа.
У мережі з'явилося відео з камер спостереження і фото з місця події:


Відзначимо, що інцидент викликав бурхливе обговорення в соціальних мережах. Так, користувач Artem Fedoseev написав: "А які сміливі спочатку відео. Руки в кишенях, хода мажора. Сподіваюся, господаря автосалону виправдають. Сподіваюся, в Молдові не таке йо ** нуте правосуддя, як в Росії".
Євген Васильович: "Толпой на одного, а як тільки до серйозного побігли".
Nick Bobr: "Вішати таких треба".
Kyoto: "Шакали".



Як повідомляв ONLINE.UA, 14 лютого в Києві між таксистом і його пасажиром відбулася сварка, яка закінчилася стріляниною.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?