Стрілянина по людях в ресторані Києва: з'явилися нові фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина по людях в ресторані Києва: з'явилися нові фото і подробиці

Стрілянина по людях в ресторані Києва: з'явилися нові фото і подробиці

Правоохоронці оприлюднили подробиці інциденту в одному з ресторанів Києва, де молодик відкрив стрілянину по відвідувачах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції Києва.
За словами свідків і очевидців було встановлено, що в ресторан зайшов чоловік зі зброєю. Висловлюючись матом, він зробив кілька неприцільних пострілів і зник з місця події на автомобілі.
В результаті інциденту дві відвідувачки закладу отримали тілесні ушкодження. У однієї постраждалої - непроникаюче поранення руки, в іншої - травма ноги. Із заявами в поліцію вони не зверталися.
"У скоєнні правопорушення правоохоронці обґрунтовано підозрюють місцевого жителя, 1985 року народження. Проводяться всі необхідні заходи для його затримання", - йдеться в повідомленні.
Подію кваліфіковано як хуліганство, відповідно до ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.
Слідчим відділом Печерського управління поліції столиці розпочато досудове розслідування.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Святошинському районі Києва вранці 1 листопада двоє невідомих зі стріляниною намагалися пограбувати чоловіка.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?