Стрілянина в Кропивницькому: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в Кропивницькому: з'явилися нові подробиці і відео

Стрілянина в Кропивницькому: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  ТСН

Потерпілий в результаті замаху зі стріляниною і різаниною в Кропивницькому  у важкому стані перебуває в лікарні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Інцидент трапився біля будівлі районного суду. Як стверджують очевидці, дві машини заблокували легковик з 37-річним чоловіком за кермом на під'їзді до будівлі. Після з автомобілів вийшли люди, почали наносити йому вогнепальні і ножові поранення.


Читайте також: У Миколаєві обстріляли і поранили бізнесмена: з'явилися фото і відео


"Поранення дуже серйозні. Вогнепальне поранення верхньої треті стегна якраз зараз травматологи оперують. І важке поранення грудної клітини. Дуже важке поранення, зачепило великі судини", - розповіла головний лікар обласної лікарні Ларіна Андрєєва.


Правоохоронці не оголошують мотивів злочину, однак власні джерела ТСН інформують, що потерпілий фігурував у справі про незаконне поводження зі зброєю, яку повинні були розглядати в суді. Очевидці нападу також стверджують, що метою замаху було не дати чоловікові виступити свідком.


Трьох нападників, що пересіли в інший автомобіль і намагалися виїхати з міста, затримали патрульні. "Під час огляду їх транспортного засобу було виявлено мисливський карабін і помпову рушницю. Дані дії кваліфікували як замах на вбивство", - підкреслила представник патрульної поліції Віталіна Бевзенко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  19 лютого біля ресторану в Харкові між відвідувачами виникла бійка, яка закінчилася стріляниною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?