Стрілянина в таксі в Харкові: з'явилися важливі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в таксі в Харкові: з'явилися важливі деталі

Стрілянина в таксі в Харкові: з'явилися важливі деталі
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Затриманий в Харкові чоловік, який влаштував стрілянину з автомата в таксі, виявився військовослужбовцем-контрактником, учасником бойових дій в зоні антитерористичної операції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".


Як розповіли агентству в регіональному медіа-центрі Міноборони, затриманий - військовослужбовець-контрактник, учасник бойових дій, за попередньою інформацією, в результаті інциденту ніхто не постраждав.


Поліцейські передали затриманого представникам Харківського зонального відділу військової служби правопорядку, повідомляє агентство.


"Його помістили на гауптвахту, де він в даний час і знаходиться. Йому інкримінується дезертирство і замах на вбивство. Розслідуванням займається військова прокуратура", - заявили в регіональному медіа-центрі.


Співрозмовник «Інтерфакс-Україна» також повідомив, що, за попередніми даними, чоловік покинув частину зі зброєю ввечері 20 серпня.


"У зв'язку з цим буде проведено також службове розслідування, щоб з'ясувати, як він міг покинути територію частини зі зброєю", - додали в регіональному медіа-центрі.


Нагадаємо, в патрульної поліції Харкова заявили, що затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в таксі з автомата АКС-74М. За попередніми даними, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 20 серпня на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва сталася стрілянина, в результаті якої двоє людей отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?