Стрілянина в центрі Києва: з'явилося відео з місця подій і нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в центрі Києва: з'явилося відео з місця подій і нові деталі

Стрілянина в центрі Києва: з'явилося відео з місця подій і нові деталі
Джерело:  censor.net.ua

Стали відомі подробиці інциденту зі стріляниною в центрі Києва на Печерську, в результаті чого був поранений чоловік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Цензор.Нет.
Зокрема, повідомляється що чоловік, який вистрілив в іншого учасника конфлікту, перебував у стані алкогольного сп'яніння.
За даними видання, по прибуттю на місце події, поліцейські не застали на місці учасників інциденту.
Однак під час оформлення події з ресторану "Хмелі-Сунелі" на вулиці Омеляновича-Павленка вийшли троє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння. Один з них (пізніше буде встановлено його ім'я – Р. Новосельцев, 1979 р. н.. – ред.) з невідомих причин вистрілив із зареєстрованого на нього травматичного пістолета у перехожого (Шиляєв С., 1998 р. н. - ред.), якого з пораненням правої ноги забрали в лікарню.
При цьому зловмисник погрожував співробітникам слідчо-оперативної групи. Їм вдалося вибити у нього пістолет, але не затримати. Після прибуття на місце події декількох екіпажів патрульних поліцейських стрілок був затриманий.
Також стало відомо, що один стріляв погрожував бригаді швидкої і перехожим ножем - його також затримали.
Чоловіків доставили в Печерське райуправління поліції. Пістолет вилучили, а також вилучені патрони з автомобіля стріляв.
Також в мережі з'явилося відео з місця інциденту.


Як повідомляв ONLINE.UA, вдень 23 березня в центрі Києва застрелили колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, який був важливим свідком по справі Януковича і агресії Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?