Стріляти по ним з кожного вікна: Ярош запропонував спосіб війни з росіянами
Категорія
Події
Дата публікації

Стріляти по ним з кожного вікна: Ярош запропонував спосіб війни з росіянами

Стріляти по ним з кожного вікна: Ярош запропонував спосіб війни з росіянами
Джерело:  online.ua

Народний депутат Дмитро Ярош вважає, що  легалізація української добровольчої армії, яка буде діяти системі Міністерства оборони, допоможе перемогти у війні з російськими окупантами на Донбасі.
Про це вона розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, над легалізацією в Україні такої структури, як добровольча армія, вже йде робота, створений законопроект, який підтримують кілька фракцій в парламенті. Обговорити законопроект нардеп розраховує і з президентом Петром Порошенко.
"По законопроекту у нас практично три функціональних завдання. Це система територіальної оборони, це партизанський рух і військово-патріотичне виховання — молоді, в першу чергу. Це ті чинники, які не дозволяють ворогу заходити. Бо коли з кожного вікна по ньому ведеться вогонь, — та ще й влучний вогонь, бо ці люди готуються до відбиття агресії, — зрозуміло, що противник прорахує сто разів, що він понесе такі втрати, які будуть несумісні з наступом, з якимись наступальними діями", - сказав він.
"І я більш ніж переконаний, що якби ця система діяла, вони би не полізли ні в Крим, нікуди. І на Донбасі би не відбулося ніяких отих заворушень, які ми спостерігали, коли 20 бабусь приходять з прапорами російськими, починають кричати: "Путін, прийди!", коли тут же якась банда з 10 чоловік бере цілий райвідділ міліції і так далі. Звичайно, що того би не було. Ми би зупинили ту агресію", - упевнений Ярош.
За його словами, створюючи 20 років тому воєнізоване формування, завданням якого було військово-патріотичне виховання, він прогнозував майбутню війну з Росією.
"Але, бачите, у нас же ж до цих всіх подій, до революції, держава на громадському рівні розбудовувалась часто всупереч бажанню влади. Я сам 20 років командував незаконним воєнізованим формуванням і розумію, що це таке для нас було. Хоч тоді головним завданням для нас, власне, було військово-патріотичне виховання. І скільки моїх вихованців сьогодні воює, протягом всієї війни воює, що я відчуваю, що немарно жив до війни і підготувався до неї. Врешті, ми ж її прогнозували...", - розповів він.
Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?