Сценаристи «Гри престолів» розкрили загадку, чому дракон Дейнеріс спалив Залізний трон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сценаристи «Гри престолів» розкрили загадку, чому дракон Дейнеріс спалив Залізний трон

Сценаристи «Гри престолів» розкрили загадку, чому дракон Дейнеріс спалив Залізний трон
Джерело:  24 канал

Незважаючи на те, що остання серія «Гри престолів» вийшла в ефір ще у травні, фанати досі розмірковують над ключовими моментами цієї фантазійної кіносаги. З огляду на те, що сюжет серіалу всім відомий і умови контракту зі студією вже завершилися, сценаристи потроху починають відкривати секрети деяких епізодів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Як відомо, у 6-ій серії останнього 8-го сезону «Гри престолів» Джон Сноу зустрічається з Дейнеріс Таргарієн після того, як один з її драконів спалив Королівську Гавань разом з усіма жителями. Після розмови Джон Сноу несподівано вбиває ножем свою кохану королеву. Після раптової смерті Дейнеріс її дракон на ім’я Дрогон з люті починає палити все вогнем, включно із Залізним троном.

Фанати серіалу довго не могли зрозуміти, чому дракон вирішив знищити саме трон, а не Джона Сноу – вбивцю Дейнеріс. Після багатьох конспіративних теорій сценаристи нарешті розповіли деталі цього епізоду. За задумом творців серіалу, спалення трону відбулось випадково.

Дрогон хоче спалити весь світ, але не вбити Джона. Він вивергає вогонь на задню стіну, підриваючи залишки величезних червоних кам’яних блоків. Ми дивимося через плече Джона, коли вогонь насувається до трону. Це не мета гніву Дрогона, а просто предмет, який раптово опинився в вогні. Саме так пояснюють свою ідею сценаристи.

Нагадаємо, що зараз у Північній Ірландії тривають зйомки першого сезону нового серіалу, автором якого є Джордж Мартін. Як очікується, протягом найближчих років на екран вийдуть три різні серіали. Перший з них розповідає про події, які трапилися за 10 тисяч років до появи сюжету «Гри престолів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?