Сценарій розвитку українського агроринку після ухвалення закону про вільний обіг земель - ексклюзивне інтерв'ю
Категорія
Україна
Дата публікації

Сценарій розвитку українського агроринку після ухвалення закону про вільний обіг земель - ексклюзивне інтерв'ю

Сценарій розвитку українського агроринку після ухвалення закону про вільний обіг земель - ексклюзивне інтерв'ю
Джерело:  online.ua

12 травня о 13:00 у студії ONLINE.UA відбудеться інтерв’ю з Іваном Кунем – ініціатором проекту "Земельна відповідь", засновником групи компаній "INTERPROJEKT GMBH". Онлайн-трансляція триватиме у сучасному медіа-просторі Newshub.

Це шосте інтерв’ю з циклу розмов з відомими діячами науки та бізнесу агропромислової галузі України на теми сучасного стану агропродовольчого ринку України та їхнього бачення щодо його можливого варіанту розвитку.

Зазначимо, що в Києво-Могилянській бізнес-школі стартувала програма “Нові концепти управління: мультиплікатори та важелі впливу”. На програмі учасники досліджували український контекст створення спільних ланцюгів доданої цінності. Дискутували про кейси українських компаній, які вже об’єднались заради створення більшої цінності для кінцевого споживача. Також розглядали стратегічну ідею як стрижень розвитку будь-яких компаній. Візія та місія компанії при роботі у логіці відкритих систем є надважливими складовими бізнесу – потрібно точно розуміти, куди ми хочемо розвиватись та з якими партнерами ми прямуємо до досягнення своєї мети.

В рамках цієї програми на ONLINE.UA і відбудеться інтерв’ю з Іваном Кунем. Розмову вестиме Каріне Подолян – студентка Національного університету біоресурсів та природокористування.

Інтерв’ю відбудеться на тему: Сценарій розвитку українського агроринку протягом наступних 5 років після ухвалення закону про вільний обіг земель.

Біографічна довідка: Іван Кунь – ініціатор проекту «Земельна відповідь», засновник групи компаній «INTERPROJEKT GMBH».

У 1998 році закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю «інженер-механік сільського господарства», за якою пропрацював 2 роки. Додатково навчався в Дрезденському університеті на факультеті «сільськогосподарські і будівельні машини». Отримав МВА у Києво-Могилянській бізнес-школі.

У 2000-2005 рр. працював у компанії «Миронівський хлібопродукт», де пройшов шлях від менеджера з продажу до менеджера проектів. Керував розробкою і реалізацією кількох об'єктів.

Результативність роботи, навички організатора та керівника виробничих процесів на різних етапах зацікавили інвесторів ТОВ «Масложиркомбинат». Пізніше, у 2005-2007 рр., обіймав посаду генерального директора цієї компанії.

Проектування та технологічний супровід сільськогосподарських об’єктів для Івана вже давно більше ніж бізнес, це хобі та пристрасть. Будь-якому відпочинку він надасть перевагу промисловий туризм і знайомство з новими аграрними технологіями.

Він вірить у потенціал українських аграріїв, які націлені підвищити ефективність свого бізнесу. Саме так він описує своїх клієнтів.

У 2007 році розпочав свій власний бізнес – ПП «Інтерпроект», що наступного року реформувався у багатопрофільну фірму ТОВ «Інтерпроект GMBH», робота якої направлена на виконання повного комплексу робіт від розробки ідеї проекту до будівництва «під ключ» та подальшого супроводу в процесу експлуатації.

У команді "Інтерпроект GMBH" Іван Кунь як генеральний директор є генератором ідей і ключовим модернізатором бізнес-процесів компанії.

У 2017 р. ініціював проект "Земельна відповідь" як новий формат діалогу «смарт-арт-медіа», аби земля могла сказати своє слово через митців. Їх роботи створять арт-простір, всередині якого партнери організовують форсайт-діалог на тему майбутнього агросектору України. Зробити чутним діалог і "земельну відповідь" допоможуть медіа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?