Студію одіозного путінського режисера обстріляли в Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

Студію одіозного путінського режисера обстріляли в Москві

Студію одіозного путінського режисера обстріляли в Москві
Джерело:  dni.ru

У Москві невідомі обстріляли звукозаписну студію «ТриТе» ярого прихильника президента Росії Володимира Путіна кінорежисера Микити Михалкова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dni.ru.
Невідомі за допомогою пневматичної зброї пошкодили вікна будівлі в Малому Козіхинському провулку російської столиці. У прес-службі режисера заявили, що пов'язують подію з авторською програмою Михалкова, яка виходить на пропагандистському телеканалі «Росія 24».
«В першу чергу, з його авторською програмою "Бесогон ТВ", яка виходить на федеральному каналі, має широкий резонанс і регулярно піддається нападкам з боку тих, чиї інтереси зачіпаються в цій передачі», - відзначили представники Михалкова.
Поліція порушила кримінальну справу за статтею «Хуліганство». Збиток поки не оцінювався. У прес-службі режисера повідомили про незначні пошкодження склопакетів на фасаді будівлі.
«ТриТе» (абревіатура трьох слів: Творчість, Товариство, Труд) - творчо-виробниче об'єднання, створене Михалковим в 1987 році. Студія була замовником знесення ряду історичних будівель в Малому Козіхинський провулку і зведення на їх місці готелю, що викликало протести місцевих жителів в 2010 році. Будівлю неодноразово обстрілювали з пневматичного пістолета з 2014 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі показали шикарні маєтки Микити Михалкова та його брата Андрія Кончаловського в Італії, які займають площу в кілька десятків гектарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?