Суд арештував все майно президента "Мотор Січі" Богуслаєва у розмірі 1 мільярда грн
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд арештував все майно президента "Мотор Січі" Богуслаєва у розмірі 1 мільярда грн

Суд арештував все майно президента "Мотор Січі" Богуслаєва у розмірі 1 мільярда грн
Джерело:  online.ua

Пресслужба СБУ повідомляє, що суд уже арештував все майно президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва, якого підозрюють у співпраці з країною-агресоркою Росією. Варто звернути увагу на те, що загальна сума арештованих активів - майже 1 млрд грн.

Джерело: Фейсбук-сторінка Служби безпеки України

Суд арештував все майно президента "Мотор Січі" Богуслаєва

Окрім того, наголошується, що накладено арешт на все майно начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності підприємства.

Загальна сума арештованих активів становить майже 1 млрд грн. Це насамперед кошти у гривневому еквіваленті, а також транспортні засоби та нерухомість обох фігурантів, - йдеться в повідомленні.

Також вказано, що під час розслідування співробітники СБУ встановили, що В'ячеслав Богуслаєв є акціонером банку, якому належить 100% корпоративних прав ще однієї фінустанови – ПАТ "Мотор Банк".

Окрім того, вдалося викрити причетність високопосадовця до комерційної діяльності декількох українських підприємств, в яких він володіє значним пакетом акцій.

За словами представників української спецслужби, у зв’язку з цим СБУ здійснила комплексні заходи для накладення арешту на відповідні корпоративні права підозрюваного.

Що відомо про скандал навколо президента "Мотор Січі"Богуслаєва

22 жовтня українські журналісти дізналися, що СБУ затримала почесного президента компанії "Мотор Січ", екснардепа В'ячеслава Богуслаєва.

Цю інформацію СБУ підтвердила уже 23 жовтня.

Також спецслужбовці затримали начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства: їм обом оголошено підозру в колаборації та пособництві державі агресору.

Як вдалося дізнатися, ці посадовці діяли у змові з наближеними до Путіна представниками російської корпорації "Ростех".

За словами представників СБУ, Вони налагодили транснаціональні канали незаконного постачання оптових партій українських авіадвигунів до РФ

24 жовтня Шевченківський суд Києва взяв під варту на два місяці (до 20 грудня) В'ячеслава Богуслаєва та начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності Олега Дзюбу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?