Суд дозволив НАБУ зайнятися Аваковим: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд дозволив НАБУ зайнятися Аваковим: з'явилися подробиці

Суд дозволив НАБУ зайнятися Аваковим: з'явилися подробиці

Солом'янський суд Києва виніс рішення на користь НАБУ і дозволив детективам перевірити дзвінки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у справі про  закупівлю рюкзаків для МВС  у фірмі, з якою пов'язують його сина Олександра.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на рішення суду, розміщене в Єдиному реєстрі судових рішень.


Згідно з постановою суду, НАБУ дозволяється вивчити інформацію про дзвінки Авакова в період з червня 2014 по серпень 2016 року. Термін дії постанови - один місяць з дня його винесення.


"У разі невиконання рішення про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі постанови, має право винести постанову про дозвіл на проведення обшуку у відповідності до положень цього Кодексу в метою виявлення та вилучення зазначених речей і документів", - ідеться в документі.


Нагадаємо, що колишній заступник глави МВС Сергій Чеботар і син Арсена Авакова Олександр фігурують у матеріалах кримінальної справи за фактом закупівлі 6 тис. рюкзаків для потреб МВС за завищеною ціною.


Раніше син Авакова Олександр також виявився в епіцентрі скандального інциденту з журналістом на конкурсі краси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?