Суд Москви прийняв рішення у справі російського мільярдера Григоришина
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд Москви прийняв рішення у справі російського мільярдера Григоришина

Суд Москви прийняв рішення у справі російського мільярдера Григоришина

Російського олігарха  Костянтина Григоришина, якого раніше оголосили в розшук, заочно заарештували.


Про це йдеться в постанові судді Артура Карпова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Басманний суд Москви ухвалив рішення про заочний арешт на термін у два місяці мільярдера, якого звинувачували в ухилянні від сплати податків на суму в 675 млн руб.


"Суд постановив клопотання слідства задовольнити. Обрати відносно Григоришина запобіжний захід у вигляді взяття під варту", - сказано в рішенні суду.


Як заявив на засіданні слідчий Андрій Пономарьов, для повного погашення збитків, повинна бути сплачена сума в 916 млн 912 тис руб, яка включає штрафи і пені.


Слідство вважає, що Григоришин разом зі своїм ймовірним спільником, гендиректором підконтрольного мільярдерові ТОВ ПІК "Творення" в 2009-2010 роках не заплатили 674 млн 934 тис рублів в якості податку на додану вартість


Як повідомляв ONLINE.UA, 15 березня 2016 року  Костянтин Григоришин подав документи на отримання українського громадянства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?