Суд почав розгляд апеляції щодо Насірова: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд почав розгляд апеляції щодо Насірова: з'явилися фото

Суд почав розгляд апеляції щодо Насірова: з'явилися фото

В Апеляційному суді Києва розпочався розгляд апеляційної скарги про арешт голови ДФС Романа Насірова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Повідомляється, що під будівлею суду зібралося більше сотні молодих людей з нашивками "Національний корпус". Активісти викрикують: "Насірова під арешт".
Читайте також: Справа Насірова: журналісти виклали нове скандальне фото
Сам Насіров в залі суду в боксі для заарештованих. У залі також кілька народних депутатів, зокрема представник фракції "Народний фронт" Олександр Кірш і позафракційний Юрій Дерев'янко.
Один з адвокатів Насірова попросив долучити до матеріалів справи думку Кірша з приводу ситуації, що склалася навколо голови ДФС, опубліковану в одному зі ЗМІ. Суд відмовив в цьому клопотанні.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський сенатор-республіканець Джон Маккейн, який відомий своєю чіткою позицією в підтримці України на міжнародній арені, заявив, що арешт глави ДФС Романа Насірова - це позитивний крок українського уряду в боротьбі з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?