Суд прийняв гучне рішення щодо акцій екс-міністра-утікача
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд прийняв гучне рішення щодо акцій екс-міністра-утікача

Суд прийняв гучне рішення щодо акцій екс-міністра-утікача

Господарський суд Києва 15 липня зняв арешт з акцій компаній Ares Systems і Ariana Business Limited, підконтрольних екс-міністру енергетики Едуарду Ставицькому в компанії "Укрнафтобуріння".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову, оприлюднену в Єдиному реєстрі судових рішень.
Згідно з документом, суд зібрався на чергове засідання за позовом кіпрської компанії Deripon Commercial Limited, підконтрольної олігарху Ігорю Коломойському, до вказаних компаній Ставицького. Суть позову в визначенні не вказується. Представники позивача та відповідача на засідання не з'явилися.
У зв'язку з цим суд залишив позов компанії Коломойського без розгляду, а також вирішив зняти арешт з акцій компаній Ставицького, який був накладений 2 грудня 2014 року.
Раніше стало відомо, що Рада Евросюза з питань закордонних справ заморозила рахунки соратників екс-президента Віктора Януковича, підозрюваних у розкраданні українських державних коштів, серед них і Едуард Ставицький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?