Суд прийняв гучне рішення у справі Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв гучне рішення у справі Януковича

Суд прийняв гучне рішення у справі Януковича
Джерело:  ГПУ

Синові зниклого екс-президента України Віктора Януковича, Олександру, повідомили про підозру у справі про заволодіння резиденцією «Межигір'я», а суд дав дозвіл затримати його.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.
"По епізодах, інкримінованих Олександру Януковичу, слідством оголошений його розшук і отримано дозвіл суду на його затримання з метою приводу для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в заяві.
Варто додати, що в ГПУ також повідомили, що сина втікача-екс-президента підозрюють у серйозних злочинах: «організація створення фіктивних підприємств з метою прикриття незаконної діяльності, що заподіяло велику матеріальну шкоду державі», «пособництво в заволодінні державним майном в особливо великих розмірах посадовою особою шляхом зловживання своїм службовим становищем», «пособництво в легалізації майна, отриманого злочинним шляхом».
У прокуратурі також нагадали, що Департаментом спецрозслідування ведеться розслідування справи про заволодіння посадовими особами державним майном в особливо великих розмірах вартістю понад 500 млн грн - резиденцією "Межигір'я", і його легалізацію.
Про підозру у цьому кримінальному провадженню було повідомлено Олександру Януковичу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії зробили гучну заяву про притулок, який було надано втікачеві-екс-президенту України Віктору Януковичу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?