Суд прийняв рішення щодо депутата Київської облради від "Свободи"
Категорія
Події
Дата публікації

Суд прийняв рішення щодо депутата Київської облради від "Свободи"

Суд прийняв рішення щодо депутата Київської облради від "Свободи"
Джерело:  online.ua

Київський суд заарештував депутата від "Свободи", голову комісії з питань екології та природокористування Максима Запаскіна, якого 27 квітня затримали за хабарництво.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря прокуратури Києва Надії Максимець.

"За клопотанням столичної прокуратури Дніпровський районний суд Києва на засіданні 28 квітня обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою голові постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської облради, якого напередодні прокуратура затримала на хабарі у 10 тис доларів", - зазначила вона.

Читайте також: У Києві СБУ затримала на хабарі в 530 тисяч гривень чиновника прикордоної служби: опубліковані фото

Разом з тим повідомляється, що суд визначив у якості альтернативи можливість внесення застави у розмірі 600 тис. гривень.

"Зважаючи на те, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі у сумі 2,5 млн гривень, рішення суду буде оскаржено в частині розміру грошової застави", - додала Максимець.

Як повідомляв ONLINE.UA, столична прокуратура 27 квітня затримала Запаскіна на хабарі у 10 тисяч доларів. Депутат вимагав гроші від директора підприємства на Київщині за погодження проекту рішення Київської обласної ради щодо надання дозволу на користування надрами, а також сприяння прийняттю рішення на сесії облради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?