Суд прийняв рішення у компанії Ахметова: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Суд прийняв рішення у компанії Ахметова: з'явилися деталі

Суд прийняв рішення у компанії Ахметова: з'явилися деталі
Джерело:  online.ua

Печерський районний суд Києва прийняв рішення про арешт акцій "Укртелекому" і "ТриМобу", які належать українському олігарху Рінату Ахметову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генерального прокурора України Юрія Луценка.
Читайте також: Захоплення бойовиками ДНР компанії Ахметова: з'явилася важлива подробиця

Генпрокурор уточнив, що рішення прийнято в рамках розслідування ряду злочинів під час перебування на посаді президента України Віктора Януковича.
"Управлінням ГПУ щодо протидії ОЗУ (організованим злочинним угрупованням - ред.) ведеться провадження про незаконне виділення за вказівкою Януковича 220 млн грн з державного бюджету України та приватизації 93% акцій Укртелекому за заниженою на 1,6 млрд грн", - повідомив генеральний прокурор.
"Сьогодні Печерський суд з метою забезпечення державних інтересів та відшкодування збитків задовольнив клопотання ГПУ про накладення арешту на акції Укртелекому та Тримобу", - написав Луценко.

Як повідомляв ONLINE.UA, публічне акціонерне товариство "Укртелеком" припинило обслуговування абонентів на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?