Суд прийняв жорстке рішення щодо "зціленого" Насірова
Категорія
Події
Дата публікації

Суд прийняв жорстке рішення щодо "зціленого" Насірова

Суд прийняв жорстке рішення щодо "зціленого" Насірова
Джерело:  УНН

Усуненому главі Державної фіскальної служби Роману Насірову, який раніше раптово "зцілився", заборонили повернутися в лікарню "Феофанія".
Таке рішення прийняв Солом'янський районний суд Києва, який обирає йому запобіжний захід, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Нашого клієнта вчора на підставі розписки детектива Клименка забрали з Феофанії. Однак його туди треба повернути, тому що він там перебував у стаціонарі", - заявив суду адвокат Насірова Олександр Лисак.
Також він додав, що прокуратура так і не надала суду докази того, що підозрюваний може брати участь в судовому засіданні.

Читайте також: Насіров "зцілився" і насмішив мережу: з'явилися фото і онлайн-трансляція суду

Лисак запропонував допитати в ході засідання лікаря швидкої, який чергує в залі, про стан здоров'я Насірова.
Прокуратура, в свою чергу, заперечила проти цього клопотання: "Викликає сумнів об'єктивність лікаря, який зараз в залі, тому що в черговий раз викликали швидку і ті ж лікарі прибувають в засідання".
Після цього захист подав клопотання про призначення судово-медичної експертизи за станом Насірова.
Як повідомляв ONLINE.UA, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві-нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?