Суд у справі Насірова: ОНЛАЙН-ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд у справі Насірова: ОНЛАЙН-ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Суд у справі Насірова: ОНЛАЙН-ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася онлайн-відеотрансляція з Апеляційного суду Києва, де почався розгляд апеляційної скарги про арешт голови ДФС Романа Насірова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеотрансляцію на Youtube-каналі Радіо Свобода.
На початку засідання один з адвокатів Насірова попросив долучити до матеріалів справи думку Кірша з приводу ситуації, що склалася навколо голови ДФС, опубліковану в одному зі ЗМІ. Суд відмовив в цьому клопотанні.
Читайте також: Справа Насірова: журналісти виклали нове скандальне фото



Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.
7 березня його заарештували на 60 днів з правом внесення застави на суму в 100 млн грн.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський сенатор-республіканець Джон Маккейн, який відомий своєю чіткою позицією в підтримці України на міжнародній арені, заявив, що арешт глави ДФС Романа Насірова - це позитивний крок українського уряду в боротьбі з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?