Суд в Києві виніс рішення щодо Януковича і його соратників
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд в Києві виніс рішення щодо Януковича і його соратників

Суд в Києві виніс рішення щодо Януковича і його соратників

Київський суд дозволив затримання збіглого екс-президента України  Віктора Януковича, екс-главу МВС Віталія Захарченка та екс-керівника поліції Києва Валерія Коряка.


Таке рішення прийняли в Печерському суді столиці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


Читайте також: Янукович залишився без корабля: стало відомо про рішення суду в Києві


Рішення прийняли 3 січня по клопотанню слідчого Генеральної прокуратури, за словами якого, підозрювані ховаються від суду і слідства, і їх затримання необхідно для уникнення знищення доказів і впливу на потерпілих, експертів і свідків.


Нагадаємо, що Янукович, Захарченко та Коряк підозрюються в незаконному позбавленні волі особистого помічника нині покійного Митрополита Київського і всієї України Володимира Олександра Драбинки, а також у здійсненні тиску на митрополита з метою змусити його зректися престолу.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  про розслідування справи про позбавлення волі митрополита УПЦ МП Олександра Драбинки розповідав глава ГПУ Юрій Луценко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?