Суд відмовився закрити справу про причетність Джима Керрі до самогубства екс-коханої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Суд відмовився закрити справу про причетність Джима Керрі до самогубства екс-коханої

Суд відмовився закрити справу про причетність Джима Керрі до самогубства екс-коханої
Джерело:  The Telegraph

Суд Лос-Анджелеса не став відмовлятися від позовів до голлівудського актора Джима Керрі, в яких його звинувачують в причетності до самогубства його колишньої дівчини Катріони Уайт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Суддя Дейдра Хілл заявила, що їй потрібно більше часу, щоб розібратися в справі.

Вона призначила судове засідання на 26 квітня 2018 року.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року мати Катріони Уайт подала до суду на актора. Жінка стверджує, що Керрі заразив її доньку захворюваннями, що передаються статевим шляхом, і покинув, коли дізнався, що вона хвора. Також мати покійної дівчини переконана, що Керрі поставляв Уайт заборонені ліки, від передозування якими, підкреслює Суітмен, її донька померла.

Читайте також: Оприлюднено текст передсмертної записки колишньої дівчини Джима Керрі

Адвокат актора Реймонд Буше розкритикував позови, подані матір'ю Уайт і вдівцем дівчини Марком Рентоном, з яким вона перебувала у шлюбі з 2013 року. Він підкреслив, що з позовних заяв не ясно, чи звинувачують актора в халатності або ж в умисному доведенні до самогубства. Буше попросив суд закрити справу.

Нагадаємо, Керрі і Уайт зустрічалися з 2012 року, потім в їх стосунках була пауза, але роман поновився у травні 2015 року. 28-го вересня дівчина покінчила життя самогубством через п’ять днів після розставання з актором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?