Суд відпустив, поліція знову шукає: мережа продовжує вирувати через інцидент в Полтаві
Категорія
Події
Дата публікації

Суд відпустив, поліція знову шукає: мережа продовжує вирувати через інцидент в Полтаві

Суд відпустив, поліція знову шукає: мережа продовжує вирувати через інцидент в Полтаві
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжує наростати хвиля обурення через  відмову судді Жовтневого районного суду Полтави в арешті хакера Геннадія Капканова, який протягом чотирьох років розшукувався в 30-ти країнах світу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ЄвроМайдан - EuroMaydan.


Відзначається, що поліція знову оголосила Геннадія Капканова в розшук. "Це Україна. Втік член банди «Avalanche», якого відпустив Полтавський суд на наступний день після затримання, тепер поліція його оголосила в розшук за стрілянину по поліції. За даними Європолу, через роботу «Avalanche» тільки банківська система Німеччини втратила близько 6 млн євро. До цього його 4 роки шукало ФБР, Європол і поліція 30 країн світу. У Полтаві його затримував спецназ КОРД", - написали в спільноті ЄвроМайдан - EuroMaydan.



Користувачі мережі обурилися в зв'язку з таким рішенням полтавського суду і запропонували затримати суддю, який виніс такий вердикт. Dmitry Khartsy: "А суддю, який відпустив його, ще не шукають?".


Arsen Makh: "Як взагалі таке можливо?!".


Юрій Шолох: "Пора суддю, який відпустив його, теж садити".


Коля Голяк: "Я худєю, товариші..."


Євромайдан⋆⋆⋆Народній Контроль: "Це Україна, дєтка!".


Sergiy Perun: "З такими судами як в Україні взагалі немає сенсу поліції затримувати злочинців. Тим самим як би приносять дохід продажним суддям".


Ljuda Pikulyk: "Варто було б прийняти Закон про кримінальну відповідальність судді, якщо відпущений ним злочинець не виконав умови звільнення з-під варти".


Микола Махін: "Хай живе український суд - найгуманніший суд у світі".


Ельвіра Яновська-Лесишина: "Ось суддю, яка його відпустила - в клітку замість нього!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава ГПУ  Юрій Луценко заявив про ліквідацію міжнародної хакерської мережі з п'ятьох людей  і зазначив, що організатор мережі, який був затриманий в Полтаві, чинив озброєний опір, використовуючи автомат Калашникова і бойовий пістолет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?