Суд виніс нове рішення по справі Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд виніс нове рішення по справі Саакашвілі

Суд виніс нове рішення по справі Саакашвілі
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 26 січня, відбулося засідання Апеляційного суду Києва, на якому було обрано запобіжний захід для лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Суд призначив йому нічний домашній арешт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

Читайте також: "Гоп-компанія": у справі Саакашвілі з'явилися резонансні деталі і коментар Порошенко

У повідомленні джерела вказано, що прокуратура просила для Саакашвілі цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета. Суд клопотання прокуратури задовольнив частково, призначивши колишньому президенту Грузії нічний домашній арешт - з 22.00 до 07.00.

За рішенням суду Саакашвілі відтепер не можна виїжджати за межі Києва без дозволу слідчого. Також його зобов'язали прибувати на першу вимогу до слідчого прокурору.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 8 грудня 2017 року у Києві за підозрою в сприянні учасникам злочинних організацій. За версією ГПУ, екс-глава Одеської обладміністрації пов'язаний з соратниками екс-президента України Віктора Януковича.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Саакашвілі звернувся до Порошенка із закликом до переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?