Суд заарештував мера Чопа з правом внесення застави в 1 млн гривень
Категорія
Події
Дата публікації

Суд заарештував мера Чопа з правом внесення застави в 1 млн гривень

Суд заарештував мера Чопа з правом внесення застави в 1 млн гривень
Джерело:  online.ua

Речник прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович повідомила, що суд обрав запобіжний захід для затриманого раніше мера Чопа Валерія Самардака, постановив взяти його під варту терміном на два місяці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112-Україна".

В даний час чиновник все ще перебуває під вартою.

У коментарі "112 Україна" мер Чопа повідомив про намір подавати апеляцію на рішення суду. Він також сказав, що не має грошей для застави і впевнений, що вся історія з хабарем – провокація самого управління по боротьбі з економічними злочинами.

Читайте також: У Харкові на хабарі затримано підполковника податкової, який є кандидатом на посаду судді

Також сьогодні відбулося засідання щодо другого фігуранта справи, депутата міськради Чопа, який, за словами правоохоронців, був посередником. Суд вирішив також тримання під вартою з заставою в 112 тис. гривень. Таку ж заставу прокуратура просить таку стосовно третього фігуранта справи, архітектора. Суд щодо нього ще триває.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Закарпатті троє чиновників міської ради Чопа були затримані на отриманні хабара у три тисячі доларів, які вони вимагали за дозвіл на облаштування МАФів у місті. Серед затриманих виявився мер міста Валерій Самардак, а також архітектор міста та посередник — депутат міськради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?