Суд заборонив Царьову виселяти переселенців
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд заборонив Царьову виселяти переселенців

Суд заборонив Царьову виселяти переселенців

У Дніпропетровській області суд відмовив Максиму Царьову, сину колишнього нардепа-регіонала Олега Царьова, у виселенні з будинку у селищі Старі Кодаки переселенців з Донбасу.

Про це заявив лідер дніпровського Автомайдану Тарас Здреник, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

"У задоволенні позовних вимог Царьова Максима Олеговича про усунення перешкод у користуванні власністю – відмовити", - йдеться у постанові суду.

Коментуючи це рішення, Здреник зазначив, що "люди, позбавлені даху над головою, без перешкод продовжують гостювати у головного сепаратиста не зі своєї волі, а внаслідок обставин, які змусили їх покинути свої будинки на тимчасово окупованих територіях".

Читайте також: Одіозний сепаратист насмішив соцмережі, занудьгувавши за Україною


Судове рішення щодо відмови Царьову. Фото: Facebook

Як відомо, в червні 2014 року в будинок Олега Царьова місцеві автомайданівці почали заселяти переселенців з Донбасу. Ініціатори заявили, що це тимчасовий захід, а маєток, як і раніше, у власності політика.

У свою чергу Царьов через свого сина Максима подав позов до суду з наміром повернути будинок у власність і виселити постояльців.

Як відомо, 3 червня 2014 року Верховна Рада позбавила Царьова депутатської недоторканності.

12 червня Генпрокуратура оголосила його в розшук, проти нього відкрито кримінальне провадження за заклики до повалення конституційного ладу України і замах на її територіальну цілісність.

Наразі Царьов переховується в Росії, а на своєму персональному сайті називає себе "головою парламенту Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?