Суд знову розчарував адвокатів Насірова
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд знову розчарував адвокатів Насірова

Суд знову розчарував адвокатів Насірова

У Солом'янському райсуді Києва відмовили правозахисникам глави ДФС Романа Насірова, який заявив, що чиновник не усвідомлює того, що відбувається, в проведенні судово-медичної експертизи.
Рішення про це прийняв суддя Олександр Бобровник, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Читайте також: Суд прийняв жорстке рішення щодо "зціленого" Насірова
Суддя обґрунтував своє рішення наявністю документів про стан здоров'я Насірова, які надали співробітники НАБУ з інституту кардіології. Інформацію про відмову в судмедекспертизі підтвердив і журналіст Роман Кравець:



"Це судове засідання перетворюється на оцінку медичних критеріїв і, на нашу думку, затягується", - відповіли прокурори на заяву адвоката Насірова Олександра Лисака про необхідність отримання документів про те, що глава ДФС може брати участь в засіданні.
Тим часом із залу суду ведеться онлайн-трансляція засідання у цій скандальній справі:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві-нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?