Судова реформа в Україні: стало відомо про важливий етап
Категорія
Політика
Дата публікації

Судова реформа в Україні: стало відомо про важливий етап

Судова реформа в Україні: стало відомо про важливий етап
Джерело:  online.ua

В Україні в рамках нової судової реформи стартував конкурсний відбір на 120 посад в новому Верховному суді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Мін'юсту Павла Петренка.
"Судова реформа переходить в активну фазу - стартував конкурсний відбір на 120 посад в новому Верховному суді. Ми прибрали існуючі обмеження, які давали можливість потрапити в судову систему тільки "своїм". Це шанс для нових людей через відкриті конкурси стати частиною нової системи, яка забезпечить українцям справедливе і прозоре правосуддя", - написав міністр.
"Звертаюся до всіх юристів, які відповідають кваліфікаційним вимогам, - приходьте на конкурс, формуйте майбутню незалежну судову систему власноруч! Не стійте осторонь!", - додав він.


Читайте також: До патріотичного флешмобу українських політиків приєднався Петренко




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що підозрюваний у незаконному розподілі справ колишній голова Вищого господарського суду Віктор Татьков виїхав за кордон безпосередньо перед тим, як йому збиралися вручити повідомлення про підозру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?