Супербій Усик - Гассієв: прийнято остаточне рішення по чемпіонському поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Супербій Усик - Гассієв: прийнято остаточне рішення по чемпіонському поєдинку

Супербій Усик - Гассієв: прийнято остаточне рішення по чемпіонському поєдинку
Джерело:  online.ua

Чемпіонський бій між українським боксером Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим відбудеться 21 липня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський". На кону бою будуть стояти чемпіонські пояси всіх версій у важкій вазі.

Офіційне повідомлення про дату і місце проведення бою Усик-Гассієв було опубліковано на сторінці WBSS в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Фінал стане ключовою подією боксерських заходів у вихідні дні в російській столиці в рамках святкування Міжнародного дня боксу",- прокоментували організатори Всесвітньої суперсерії боксу майбутній бій Усик-Гассієв.

Український спортсмен Олександр Усик, який є чемпіоном світу в першій важкій вазі за версіями WBC і WBO, вперше прокоментував майбутній поєдинок з Гассієвим, який є володарем титулів WBA і IBF. Він заявив, що впевнений у своїй перемозі. Усик вважає, що проведення бою в Москві має відіграти йому на руку.

"Я знову їду битися на територію супротивника. Я вже робив це успішно в чвертьфіналі турніру і в півфіналі змагань. Так що тепер я їду за перемогою в Москву",- впевнено заявив Усик.

Слід зазначити, що раніше букмекери зробили перші прогнози на бій Усик - Гассієв. У цьому чемпіонському поєдинку вони віддають перевагу українському чемпіону.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чемпіон світу за версіями WBO і WBC в першій важкій вазі Олександр Усик став другим українцем в історії, який об'єднав чемпіонські пояси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?