Суперечка Пітта і Джолі: з'явилося рішення ФБР
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Суперечка Пітта і Джолі: з'явилося рішення ФБР

Суперечка Пітта і Джолі: з'явилося рішення ФБР
Джерело:  TMZ

Федеральне бюро розслідувань США закрило справу проти  Бреда Пітта, тому що не виявило доказів того, що американський актор проявляв агресію по відношенню до своїх дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
"ФБР провело перевірку всіх обставин і не буде продовжувати подальше розслідування. Ніяких звинувачень у даній справі пред'явлено не було", - йдеться в повідомленні, яке передає видання.
Читайте також: Стало відомо про розрив ще однієї зоряної пари
Розслідування щодо Пітта було розпочато ФБР у вересні цього року після того, як Анджеліна Джолі звинуватила Пітта в жорстокому поводженні дітьми, зокрема зі старшим прийомним сином Меддоксом. Крім того, вона стверджувала, що  у Бреда з підлітком сталася сварка на борту літака і Пітт вдарив сина. Саме це, нібито, і стало останньою краплею, після чого актриса подала документи на розлучення.
Нагадаємо,  9 листопада своє розслідування припинив і департамент у справах дітей та сім'ї (DCFS) Лос-Анджелеса. Співробітники служби, після ретельного розслідування, прийшли до висновку, що насильницьких дій з боку актора по відношенню до своїх дітей не було. Піт не піднімав руку на Меддокса.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  західний таблоїд оприлюднив аудіозапис розмов пілотів літака Анджеліни Джолі і Бреда Пітта з наземної службою управління польотами американського Міннеаполіса. Виходячи з якого стає ясно, що актриса оббрехала чоловіка.
На даний момент всі діти голлівудської пари залишаються жити з матір'ю, а Пітт може лише здійснювати "терапевтичні візити" до них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?