Суперечка Усика і Джошуа через титул: промоутер вигадав сценарій вирішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суперечка Усика і Джошуа через титул: промоутер вигадав сценарій вирішення

Суперечка Усика і Джошуа через титул: промоутер вигадав сценарій вирішення
Джерело:  online.ua

Українському боксеру Олександру Усику варто було б допустити чемпіона Ентоні Джошуа до бою з Тайсоном Ф'юрі, вважає промоутер Едді Хірн. Менеджер, який співпрацює з українцем і британцем, намагається усіма силами провести бій за абсолютне чемпіонство, якому перешкоджають претенденти на пояси Джошуа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing News 24.

За словами промоутера, Усику було б варто поступитися часом та битися проти Джойса.

"Якщо пояса будуть розділені, так і бути. Але я хотів би просто побачити той момент, коли Ей Джей стає абсолютним чемпіоном. Можна сказати Усику: "Проведи бій з Джо Джойсом за тимчасовий пояс WBO, і після бою Ф'юрі – Джошуа він стане повноцінним", - пояснив Хірн.

Він вважає Усика "класним хлопцем", який насправді розуміє важливість бою Джошуа та Ф'юрі.

"Отже, Олександр Усик, ти хочеш перервати поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі? Фанатам не сподобається, якщо він це зробить... Він – боксер до мозку кісток. Ми не можемо просто проявити до нього неповагу і сказати: "Вибач, приятель, тобі просто потрібно почекати". Ми повинні щось придумати, і я бачу відповідь для нього – битися з Джо Джойсом", - нагадав Хірн.

Слід додати, Джошуа вже тривалий час ухиляється від бою з Усиком, хоча той — офіційний претендент на пояс WBO. нещодавно британець захищав його від посягань болгарина Кубрата Пулєва.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер Джо Джойс виступив зі зверненням до українця Олександра Усика, якому кинув виклик. Менеджмент британця вже оформив пропозицію належним чином і спрямував її команді потенційного опонента. За оприлюдненими даними, українська сторона отримала на роздуми рівно два тижні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?