Супергерой XXI століття: на що зважився Том Генкс, щоб зупинити пандемію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Супергерой XXI століття: на що зважився Том Генкс, щоб зупинити пандемію

Супергерой XXI століття: на що зважився Том Генкс, щоб зупинити пандемію
Джерело:  online.ua

Легендарний голлівудський актор Том Генкс не стомлюється дивувати своїх віданних фанатів - кілька тижнів тому весь світ був приємно шокований тим фактом, що зірці та його дружині Риті Вілсон вдалося за короткий проміжок часу перемогти коронавірус. Однак вже 15 квітня світ шокувала нова неочікувана новина - Генкс зі своєю коханою вирішили спробувати врятувати планету від COVID-19 - вони стали донорами крові для розробки вакцини проти коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Independent.

За словами лікарів, зірковій парі вдалося побороти COVID-19 і у їхніх організмах виробився імунітет до вірусу.

"Подружжя здало кров для розробки вакцини. Можливо, такі дії все-таки допоможуть винайти ліки від хвороби, яка забрала життя 129 тисяч людей по всьому світу та інфікувала більш, ніж 2 мільйони населення планети", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що ця новина справді приголомшила мережу та усіх фанатів зіркової пари. Люди не приховують, що вчинок Генкса та його дружини їх приємно здивував.

"Том Генкс, ти - супергерой XXI століття! Хочу, щоб ти знав це!; неймовірна пара - неймовірний вчинок; я й не сумнівався, що він це зробить. Том - прекрасна добра людина, проста, як ми всі, він відчуває наш біль і намагається допомогти; не можу стриматаи сліз - це ідеальна родина; приклад для нас всіх; життя Генкса набагато цікавіше, ніж всі фільми, в яких він з'являвся; дякуємо Вам!", - коментують новину користувачі мережі.

Варто нагадати, що Том Генкс та Рита Вілсон заразилися коронавірусом в Австралії, куди приїхали на зйомки чергового фільму. Про це вони повідомили місяць тому. Їм вдалося побороти хворобу - пара повернулася додому в США та допомагає у боротьбі з пандемією.

Як повідомляв ONLINE.UA, за авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Сама письменниця зазначає, що  проєкт створений для дітей по всьому світу, які опинилися на карантині через пандемію COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?