Суперник "Шахтаря" програв у півфіналі Кубка Короля: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суперник "Шахтаря" програв у півфіналі Кубка Короля: опубліковано відео

Суперник "Шахтаря" програв у півфіналі Кубка Короля: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Визначився другий фіналіст Кубка Короля. У другій півфінальній парі "Депортіво Алавес" обіграв "Сельту" і вийшов у фінал, де зіграє з "Барселоною".
Як повідомляє ONLINE.UA, у матчі-відповіді "Алавес" обіграв суперника "Шахтаря" з рахунком 1:0. Перша гра закінчилася з рахунком 0:0.
Зустріч у відповідь також йшла до нульової нічиєї, але на 82-й хвилині господарям вдалося забити переможний м'яч. Едгар Мендес отримав пас від Віктора Камараса, ефектно пішов від двох захисників і вразив ворота "Сельти".
У час, що залишився гості пішли на штурм воріт, який не увінчався успіхом.
Дивіться: "Барселона" у важкій битві з "Атлетіко" вийшла у фінал Кубка Короля: опубліковано відео


"Алавес" не тільки вийшов у фінал, але і гарантував собі участь в Лізі Європи. Адже немає сумніву, що "Барселона", з якою баски боротимуться у фіналі, буде грати в Лізі чемпіонів.
Фінальний матч відбудеться в суботу, 27 травня, на стадіоні "Вісенте Кальдерон" в Мадриді.
Дивіться: "Сельта" вибила "Реал" з Кубка Короля: опубліковано відео

Що стосується "Сельти", то в неділю, 12 лютого, команду з Віго чекає важкий виїзний матч з "Атлетіко" в чемпіонаті Іспанії. А 16 лютого "Сельта" прийме "Шахтар" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?