Супрун різко відповіла на докори Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Супрун різко відповіла на докори Зеленського

Супрун різко відповіла на докори Зеленського
Джерело:  online.ua

Виконувачка обов’язків міністерки охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що вважає корисною роботу МОЗ і свої поради про здоров’я попри докори глави держави Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA.

Так, нещодавно міністерка описувала у Facebook властивості вишень, черешень і шовковиці, а 11 липня український лідер, пропонуючи доповнити закон про очищення влади, зокрема сказав: "Для чого міністри, які (…) угробили здоров'я нації і розповідають про шкоду вишневих кісточок?".

На це Супрун відповіла:

"Є вишні і є черешні. Вишні, на відміну від черешні, трохи гіркуваті. Але всім відомо про "небезпечність" кісточок. Поки що не можна люструвати їх, але все ж таки є чимало переваг і від споживання вишень. Як і від трансформації системи охорони здоров‘я... І хоч наші тексти #абивибулиздорові доволі об’ємні, виглядає, що їх таки дочитують до кінця навіть в Офісі президента та Володимир Зеленський. Так, наприклад, ціла нація може дізнатись, що вишневі кісточки можуть вбити. Для цього не конче ними "пуляти" в око супротивнику через трубочку. Достатньо їх розкусити", – відповіла Супрун у Facebook і Twitter.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Супрун пояснювала, чим загрожує українцям її відсторонення від посади в.о. голови МОЗ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?