Супрун терміново зустрілась з Зеленським
Категорія
Україна
Дата публікації

Супрун терміново зустрілась з Зеленським

Супрун терміново зустрілась з Зеленським

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун повідомила про нещодавню зустріч з президентом Володимиром Зеленським та представниками його Офісу. На ній очільница МОЗ обговорила з главою держави продовження реформи медицини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Інформацію про зустріч із Зеленським Супрун розповіла перед початком сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів, відповідаючи на запитання журналістів. Представників преси цікавило, чи велися главою МОЗ переговори щодо продовження роботи на посаді міністра охорони здоров’я.

«Була зустріч з президентом, з людьми з Офісу президента. Але ми загально обговорили ідею, щоб трансформація медицини тривала далі. І це найважливіше. Це в більшості своїй і було змістом наших розмов: що треба робити, щоб вона далі продовжилося», – зазначила чиновниця.

Також Супрун розповіла, що зустріч відбулася цієї неділі, 11 серпня. Щодо можливості роботи в новому уряді в.о. голови МОЗ повідомила наступне:

«Щодо нового уряду – я думаю, що це питання до представників Офісу президента і партії «Слуга народу», бо вони ті, хто формує новий уряд!»

Нагадаємо, що кілька днів тому в партії «Слуга народу» розповіли, чи залишиться Аваков главою МВС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?