Суркіс підтвердив намір підсилити Динамо перед Лігою Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс підтвердив намір підсилити Динамо перед Лігою Європи

Суркіс підтвердив намір підсилити Динамо перед Лігою Європи
Джерело:  online.ua

Керівництво "Динамо" планує провести низку трансферів під час зимової перерви у чемпіонатах України та Європи. Президент клубу Ігор Суркіс пояснив, що йдеться про оперативне підсилення команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт "Динамо".

За його словами, у лави "киян" повернеться бразилець Сідклей з "Корінтіансу". Головний тренер Мірча Луческу готовий дати шанс фланговому оборонцю.

"Якщо хочете результатів прямо зараз, то треба підсилювати команду. Якщо готові почекати, то чекати доведеться рік", - процитував президент тренера.

Суркіс зауважив, що обрано саме перший сценарій, тож незабаром відбуватимуться трансфери.

"Але так влаштовані люди, і керівництво клубу, і вболівальники, що всі хочуть результат тут і зараз. Тому ми зійшлися на тому, що ті позиції, які потребують підсилення, ми будемо посилювати. Робота в цьому напрямку ведеться, працює селекційна служба, і ми докладемо всіх зусиль, аби наша команда вийшла на новий якісний рівень", - пояснив він.

Водночас президент "Динамо" звернув увагу, що не передбачається придбання гравців суто заради кількості. Немає сенсу для трансферу, якщо той не зробить команду краще прямо зараз, додав він.

Нагадаємо, наразі "Динамо" знаходиться на верхівці українського чемпіонату. Команда не вийшла з групи Ліги чемпіонів, однак зуміла пробитися до 1/16 Ліги Європи — разом із донецьким "Шахтарем".

Як повідомляв ONLINE.UA, представники УЄФА провели жеребкування 1/16 Ліги Європи у понеділок, 14 грудня. Два престижних українських клуби — київське "Динамо" та донецький "Шахтар" — стали єдиними представниками країни, які здобули вихід у плей-офф чемпіонату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?