Суркіс розповів про шанси Києва прийняти фінал Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс розповів про шанси Києва прийняти фінал Ліги чемпіонів

Суркіс розповів про шанси Києва прийняти фінал Ліги чемпіонів
Джерело:  Sport Arena

У Києва є всі шанси отримати проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.
"Ідея проведення фіналу Ліги чемпіонів в Києві виникла не вчора і не сьогодні. Вона витає в умах футбольних функціонерів, в ініціативі президента і уряду України вже кілька років. У підсумку ФФУ подала заявку. Відповідно, всі державні органи влади підтвердили своє бажання провести фінал Ліги чемпіонів в 2018 році в Києві. Сподіваюся, що в цьому плані для Києва все складеться добре. Слово "впевнений" не можу говорити, позаяк ми з вами живемо в такий час, коли будь-які обставини можуть стати підставою для УЄФА не приймати це рішення. Але я впевнений, ми зробили все можливе, щоб переконати УЄФА. Вся інфраструктура, створена до Євро-2012, і чудовий "Олімпійський", який є однією з кращих спортивних арен Європи, разом з нашим гостинним містом здатні створити всі необхідні умови для проведення фіналу в доброзичливій і гостинній атмосфері. І дуже сподіваюся, що в найближчі кілька місяців ми станемо свідками того, як не просто отримаємо право провести фінал Ліги чемпіонів 2018 року, але і вже почнемо готуватися до цієї визначної події", - сказав Суркіс в інтерв'ю "Спорт Арена".
ЧИТАЙТЕ: К абмін підтримав заявку на проведення фіналу Ліги Чемпіонів в Києві


Відзначимо, що рішення про місто-господаря фіналу Ліги чемпіонів-2018 буде прийнято влітку на засіданні Виконкому УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?