Суркіс відповів Луческу на несправедливе чемпіонство "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс відповів Луческу на несправедливе чемпіонство "Динамо"

Суркіс відповів Луческу на несправедливе чемпіонство "Динамо"
Джерело:  online.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що кияни заслужено виграли чемпіонат України.
ЧИТАЙТЕ: Леоненко: "Динамо" може обіграти "Шахтар" лише випадково
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Суркіс сказав після зустрічі з дітьми, постраждалими від  Чорнобильської катастрофи.
"Ми заслужено виграли чемпіонат, і ніхто не переконає мене у зворотному... А що стосується Луческу, то кожен тренер намагається вивести з себе свого супротивника. Тож це просто черговий хід Луческу. Але я б так сказав: йому треба придумати щось нове. Тому що старе не працює. Ми його послухали і продовжили чітко займатися своєю справою, розуміючи, що для завоювання чемпіонства нам необхідно вигравати в матчах, що залишилися. А доводити щось навіть в тому випадку, якщо ми програємо "Шахтарю".. . Який в цьому сенс, якщо скрізь вже чітко зафіксовано, що ми - чемпіони, що ми безпосередньо вийшли в Лігу чемпіонів? Якби ми боялися "Шахтар", то ми могли б поїхати на матч з "гірниками" своїм дублюючим складом. Але ж цього немає", - заявив Суркіс.
ДИВІТЬСЯ: Ярмоленко жорстко відповів Луческу за "Динамо": опубліковано відео


Бос "Динамо" не збирається будь-яким чином принижувати "гірників".


"Я не кажу, що "Шахтар" зараз слабше за "Динамо". Але ми цей турнірний шлях пройшли стабільніше. Так,"гірники" не мають можливості виступати у себе вдома, але це проблема не моя, а тих людей, які допустили війну в Донецьку", - переконаний Суркіс.


При цьому Суркіс переконаний, що киянам нема чого доводити "Шахтарю".


"У цьому чемпіонаті ми пропустили сім м'ячів, три з них - від "Шахтаря". Протягом двох днів відновилися після того поєдинку і не програли "Челсі". Але в грі з "гірниками" не брали участі одразу двоє наших ключових футболістів. Для "Динамо" це багато. Мова про Рибалку і Хачеріді. Запевняю вас, цього разу "Шахтарю" так легко не буде. Незважаючи на те, що матч не має турнірного значення", - сказав бос "Динамо".




ДИВІТЬСЯ

:

Річки шампанського і божевільні танці: з'явилося фото і відео святкування чемпіонства "Динамо"

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться на Великдень, 1 травня. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію з "Арени-Львів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?