Суркіс збирається брати участь в Конгресі ФФУ - ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс збирається брати участь в Конгресі ФФУ - ЗМІ

Суркіс збирається брати участь в Конгресі ФФУ - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Григорій Суркіс, почесний президент Федерації футболу України, збирається взяти активну участь в Конгресі ФФУ, який відбудеться 16 червня.

Про це повідомляє  112.ua.

Як кажуть в оточенні Суркіса, він хоче претендувати на одну з вакантних посад віце-президентів федерації, які відкриються. Планується, що на Конгресі складе свої повноваження віце-президент ФФУ Олександр Бандурко. Також вельми вірогідна відставка з займаного поста нинішнього куратора суддівства італійця П'єрлуїджі Колліна.

По італійцеві боляче вдарила низка гучних скандалів, пов'язаних з контрактом, який був підписаний ще за президентства в федерації Суркіса, а пролонгований за президентства Конькова. Ця медійна атака відкриє перед Суркісом можливість претендувати так само на посаду керівника суддівського корпусу, йдеться в матеріалі.

За даними телеканалу Футбол 1, роботу з суддями Суркіс почав вже зараз, вплинувши на арбітра матчу Шахтар-Динамо Олександра Дердо через його батька Віктора, колишнього главу Комітету арбітрів ФФУ, пише видання. Нагадаємо, що в поєдинку передостаннього туру в Харкові Олександр Дердо не призначив явний пенальті в ворота «Динамо» після гри в штрафній рукою захисником киян Миколою Морозюком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?