Сутичка поліції з активістами блокади: з'явилися нові гучні подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Сутичка поліції з активістами блокади: з'явилися нові гучні подробиці і відео

Сутичка поліції з активістами блокади: з'явилися нові гучні подробиці і відео
Джерело:  online.ua

В результаті  сутички з правоохоронцями, яка сталася під Слов'янськом у активістів блокади Донбасу, нардеп Володимир Парасюк був госпіталізований.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера, що підтримує блокаду, Лаури Литвиненко.


"Нацгвардійці стали стіною і не пропускали навіть нардепа Володимира Парасюка. На його запит показати посвідчення не реагували. Наші хлопці стали пробиватися. Нацгвардійці зняли з запобіжників автомати, але нашим на те байдуже. Нарешті, зброю силовики видно побоялися застосувати. Стали бити кийками і застосували газ. Травили газом з балончиків всіх, включаючи і народного депутата. у результаті троє, в тому числі Володя Парасюк, госпіталізовані (опік легенів газом)", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Розгін блокадників Донбасу: Грицак і Луценко висловилися по-різному


Заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін також описав подію: "Шановний народний обранець" спровокував конфлікт на блокпосту. І ця людина вимагає поваги до своїх прав, до своєї депутатської недоторканності. Семеро поліцейських отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Без коментарів", - написав він і оприлюднив відео з місця інциденту.


Обережно, на відео присутня нецензурна лексика!



Відомо, що ГУ Нацполіціі в Донецькій області звернулися в Генпрокуратуру з проханням про оцінку дій нардепа.


У той же час активісти блокади виклали своє відео того, що відбувалося, на якому зображена перепалка Парасюка з правоохоронцем, що не пускав його в автомобіль без пред'явлення документів:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  облради кількох областей України виступили на підтримку активістів блокади Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?