Сутичка в центрі Києва: з'явилося нове відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сутичка в центрі Києва: з'явилося нове відео

Сутичка в центрі Києва: з'явилося нове відео

У мережі опублікували відео сутички між проукраїнськими активістами і учасниками акції "Безсмертний полк" в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Маріанни Присяжнюк.
"Медведчуків" відштурхали", - прокоментувала вона інцидент.
Нагадаємо, учасники "Безсмертного полку" скандували: "Ура Радянському Союзу, спасибі дідові за перемогу і бабусі теж. Фашизм не пройде". У свою чергу українські активісти скандували: "Комуняку на гілляку!", "Жовто-блакитні наші прапори! Ми непереможні, шаблі догори!", "Буде вільна Україна, буде ненька самостійна!", а також "Слава нації, смерть ворогам!".
Щоб припинити можливі зіткнення, поліція і Нацгвардія почали відтісняти учасників акції "Безсмертний полк" від стели в Парку Вічної Слави, яку оточили представники "Правого сектора" і С14.


Після того, як Нацгвардія всіх відтіснила від вічного вогню, напруга спала.


Раніше в мережі були опубліковані нові відео сутичок, які сталися в Харкові на День перемоги 9 травня між проукраїнськими активістами і людьми під червоними прапорами і з георгіївськими стрічками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?