Сутички на День перемоги в Харкові: з'явилися фото і нове відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сутички на День перемоги в Харкові: з'явилися фото і нове відео

Сутички на День перемоги в Харкові: з'явилися фото і нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео зіткнень між проукраїнськими активістами і людьми з георгіївськими стрічками, які сталися вранці 9 травня в Харкові під час покладання квітів на Меморіалі Слави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
На відео видно, як люди з георгіївськими стрічками викрикують "Спасибі дідові за перемогу" і "Слава радянському народу".
У свою чергу люди з українськими прапорами кричали "Ганьба" і "Слава Україні".
До колони ветеранів, представників влади та проукраїнських активістів приєдналися люди з червоними прапорами, прапорами Перемоги та портретами учасників Другої Світової війни. На деяких з цих людей були прикріплені георгіївські стрічки, стрічки також були прикріплені до портретів учасників війни.
У цій частині колони був депутат Харківської міськради Андрій Лесик, який постійно демонструє свою проросійську позицію під час сесій.


Раніше повідомлялося, що 9 травня в центрі Києва проходить пропутінська акція "Безсмертний полк" до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?