Сутінки для росії уже настали — «Свідомі про несвідоме» підбили підсумки 2022 року
Категорія
Україна
Дата публікації

Сутінки для росії уже настали — «Свідомі про несвідоме» підбили підсумки 2022 року

Сутінки для росії уже настали — «Свідомі про несвідоме» підбили підсумки 2022 року
Джерело:  online.ua

Як війна проти України наблизила росію до її остаточного краху обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

На переконання доктора психології Василя Мосійчука, одним із головних підсумків 2022 року можна вважати той факт, що сутінки росії уже настали — країна-агресорка запустила процес свого самознищення після вторгнення в Україну.

Натомість наша батьківщина вкотре нагадала світу, яким сильним, хоробрим та нескоренним є український народ.

За лічені місяці Україні вдалося стати впливовим міжнародним гравцем, до думки якого дослухаються та прохання якого виконують.

Україна перемагає рф не лише на полі бою, а й на інформаційному фронті

Професор нейропсихології Богдан Ткач звертає увагу на те, що у XXI столітті вкрай важливо не забувати про те, що війна триває не лише безпосередньо на фронті, а й у інформаційному просторі.

На цьому напрямку успішно працюють не лише влада країни, дипломати, політики та журналісти, а й науковці, зокрема експерти унікального українського проєкту «Свідомі про несвідоме».

Саме доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач протягом 2022 року робили усе можливе, щоб наукова міжнародна спільнота дізналася правду про війну росії проти України.

Ми стали з вами "ППО" — протипропагандистською обороною. Хтось в повітрі збиває ворожі цілі, а ми відбиваємо інформаційні удари по нашій країні. Ми, до речі, захищаємо не лише Україну, а також й західний світ від російської пропаганди. Даємо правильну інтерпритацію важливих подій і вводимо світ у той дискурс, у якому ми живемо, — наголошує професор Ткач.

За його словами, міжнародна спільнота досі оперує ілюзіями, надуманими поняттями, живе по підручнику.

Для світу Україна доволі довго була чимось нереальним та умовним.

Ми робимо Україну реальною дійсністю. Знаєте, дуже важко пробитися до голів інтелектуалів — це зможуть зробити лише інтелектуали. Ми вибудували такий стиль, що говоримо зрозумілою мовою для всіх. Наша команда вибирала ролі: хто з нас буде говорити для народу, хто — для науковців, а хто — для нейросвіту. І у такий спосіб ми перекриваємо увесь спектр. Це справді унікальна наша розробка, — зазначає професор нейропсихології Богдан Ткач.

Він також наголосив, що команда «Свідомі про несвідоме» буде робити усе можливе, щоб назавжди знищити машину російської пропаганди. Значні успіхи на цьому шляху уже є.

Читайте також: Українці можуть вимагати у рф репарації за колонізацію нашої країни — професор нейропсихології Богдан Ткач

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?