Світло у кінці тунелю: Порошенко розповів про переговори з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Світло у кінці тунелю: Порошенко розповів про переговори з Путіним

Світло у кінці тунелю: Порошенко розповів про переговори з Путіним

Президент України Петро Порошенко домовився з президентом РФ Володимиром Путіним про алгоритми і терміни звільнення української льотчиці Надії Савченко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю голови держави українським телеканалам.

«Вперше за час цієї розмови (з президентом РФ Володимиром Путіним 18 квітня — Ред.) ми отримали світло в кінці тунелю: була досягнута домовленість про алгоритм вирішення цієї проблеми, була досягнута домовленість про попередній строк», — заявив він.

Порошенко додав, що «про ці терміни розповів і матері, і сестрі (Савченко – Ред.), і тим представникам, які займаються координацією цих дій».


"Зараз у мене є тверда надія, що президентський літак разом з моїми представниками протягом найближчих кількох тижнів поверне Надію до України. Думаю, що для мене особисто і для багатьох українців це буде велике свято", — зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокат Надії Савченко  Марк Фейгин повідомив, що чекати звільнення українки варто не раніше кінця травня і закликав "не вірити базіканню».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?