Світоліна виграла престижний турнір в Торонто і встановила рекорд
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна виграла престижний турнір в Торонто і встановила рекорд

Світоліна виграла престижний турнір в Торонто і встановила рекорд
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна після перемоги на турнірі серії Premier 5 в Торонто стала четвертою ракеткою світу.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Таким чином Світоліна повторила рекорд свого співвітчизника, тенісиста Андрія Медведєва.

Разом з іншою фіналісткою Rogers Cup Каролін Возняцкі Світоліна піднялася в рейтингу WTA і змістила Гарбінє Мугуруса з четвертої на шосту сходинку. Українська тенісистка встановила рекорд для жіночого тенісу України - до неї жодна спортсменка в цьому виді спорту не підіймалася так високо.

Нагадаємо, чешка Кароліна Плішкова залишається першою ракеткою світу, друге місце займає Симона Халеп, яка була суперницею Світоліної у півфіналі Rogers Cup. На третій позиції - Анжеліка Кербер.

За минулий тиждень Світоліна піднялася з п'ятого на перше місце в чемпіонській гонці, в якій враховуються тільки очки 2017 року. Чемпіонська гонка визначає склад учасниць заключного турніру сезону - Фіналу туру WTA в Сінгапурі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?