Світоліна здобула нову перемогу у Підсумковому турнірі - подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна здобула нову перемогу у Підсумковому турнірі - подробиці

Світоліна здобула нову перемогу у Підсумковому турнірі - подробиці
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна отримала нову перемогу на полях Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані змагань.

Українка змагалася за право продовжити участь у турнірі з представницею американського тенісу - Софією Кенін. Вона вийшла проти Світоліної замість канадки Б'янки Андреєску. Остання напередодні травмувалася.

Двобій за підсумками двох сетів завершився з рахунками 5:7 та 6:7.

Очікується, що у півфіналі турніру Еліна Світоліна буде боротися за перемогу проти швейцарської ракетки Белінди Бенчич. Матч запланований на суботу, 2 листопада.

Нагадаємо, українку наразі визнали 3-ю ракеткою планети. Такому досягненню Світоліна "зобов'язана" своєму виступу на змаганнях Відкритої першості (USA Open). Там спортсменка знову зустрілася з ледь не легендарною Сереною Вільямс, яка здолала її.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 30 жовтня, відбувся двобій Еліна Світоліна - Сімона Халеп(Румунія). Українська тенісистка здобула перемогу. Представники Жіночої тенісної асоціації відзначили особливий удар спортсменки, завдяки якому вона здобула бали під час одного з сетів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?