Світові лідери насміхалися над Трампом у Лондоні - відео стало хітом мережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Світові лідери насміхалися над Трампом у Лондоні - відео стало хітом мережі

Світові лідери насміхалися над Трампом у Лондоні - відео стало хітом мережі
Джерело:  online.ua

Світові лідери на саміті НАТО в Лондоні позаочі жартували над президентом США Дональдом Трампом. Відеопідтвердження було опубліковано "Power & Politics", передає ONLINE.UA.

Ролик першою поширила канадська телерадіомовна компанія "Canadian Broadcasting Company (CBC"). На відео присутні прем'єрміністр Канади Джастін Трюдо, прем'єр Великої Британії Борис Джонсон, прем'єр Нідерландів Марк Рютте і президент Франції Еммануель Макрон. Вони знаходилися на прийомі в Букінгемському палаці 3 грудня. Варто зазначити, що ніхто не називає імені Дональда Трампа, але, схоже, вони обговорюють його тривалу імпровізовану пресконференцію.

"Так ось чому ви запізнились?" - сказав Джонсон, звернувшись до Макрона.

"Він запізнився, тому що його імпровізована пресконференція тривала 40 хвилин… О, так, так, так. Він оголосив..." - сказав прем’єр Канади Трюдо.

 Після цього репліку каже Макрон, який стоїть спиною до камери і його слів не чути.

"Ви тільки спостерігали, як у його команди відвалилася щелепа", - додав пізніше Трюдо.

Що цікаво, відео отримало тисячі ретвітів та лайків та дуже швидко стало хітом мережі. Варто зазанчити, що очільник Білого дому відомий своїми довгими пресконференціями для представників ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Т рамп назвав небезпечною заяву французького президента Еммануеля Макрона про "смерть мозку" НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?